Uw f.t. bestuur van de Wetering

Hierbij presenteert de Redaccie uw f.t. bestuur van de Wetering, waarover u tijdens afgelopen ALV uw stem heeft laten gelden. Aangezien het tijdens de vragenronde daar lastig bleek met inhoudelijke vragen en antwoorden te komen, doen wij bij deze een poging om u deze campingvriendjes te laten kennen.

f.t. Praeses Willem van de Wetering
Voor degenen die het nog niet wisten: ik ben Willem van de Wetering, 22 jaar oud en ik ben zeer op de hoogte van de verjaardagen van leden, alleen blijven die van mijn ouders lastig te onthouden. Ik studeer psychologie en volg daarvoor op dit moment het vak wetenschapstheorie. Mijn lievelingskleur is de kleur van jouw hart, waarschijnlijk beetje rood-paarsig.

f.t. Abactis Etty Veenhuizen
Zo ga ik me ook voorstellen: ik ben Willem.., haha. Dit is mijn probleem: ik kom uit Friesland. Ik ben 22 jaar oud en studeer rechten. Ik moet dit jaar nog 3 tentamens halen voor mijn bachelor, als ik dit niet haal heb ik echt een vet probleem. Ik heb ook in de Frietcie gezet, net als Willem. Mijn favoriete ding is eten. (Marco: dit is niet aan je af te zien) En sporten, dat deed ik vier jaar geleden wel veel.

f.t. Quaestor Marco Noorman
Ik ben Marco Gerard Noorman, vanaf heden word ik het liefst ook aangesproken met dubbele naam. Ik ben 19 jaar oud en heb dan ook het hele leven nog voor me. Ik studeer bedrijfskunde, ik ben niet ludiek genoeg om dit borrelogie te noemen. Vandaag heb ik een korte broek aan, aangezien al mijn lange broeken nat waren. Mijn favoriete vogel is een buizerd.

f.t. Internus Annemarie Schutte
(aangezien Annemarie afwezig was ging dit even wat anders)
Etty: Hallo, dit is Annemarie, wat is ook al weer haar achternaam? Oh ja, Schutte. Ze zit bij Squadra.
Margriet: ze zit nu in Afrika.
Esther: daar is ze aan het onderzoeken of ontwikkelingshulp schadelijk kan zijn voor kinderen.
Etty: ze is een beetje de moeke van de groep.
Willem: of bestuurs-oma; alleen mensen die haar écht kennen weten wat haar lievelingseten is, dat moeten wij dus nog ontdekken. Ze stuurt nu vooral veel foto’s van kleine aapjes.

f.t. Externus Margriet Groen
Hallo, ik ben Margriet Jorine Groen, ik ben 20 lentes jong. Ik ‘studeer’ verpleegkunde, dat vind ik een hele leuke studie waarin ik mijn talenten kan laten zien. Ik heb hersencellen, dus heb gisteren al gewassen en daarom hoef ik vandaag geen korte broek aan.
Willem: Margriet zegt niet zoveel

f.t. Herus Esther Veling
Hallo, ik ben dus Esther Maaike Veling. Ik ben 20 jaar, word volgend jaar herus. Ik druk graag verticaal op, ook wel bekend als de Essie-bounce, het liefst doe ik dat alle kanten op: naar voren, opzij én ook omhoog. Ik ben een beetje het slachtoffer binnen het bestuur, werd vanaf het eerste moment al gepest. Mijn favoriete object is het Mega Mindy masker dat op mijn kamer ligt.

 

Als afronding van dit interview nog een poging om wat inhoudelijks te horen te krijgen.

Wat was jullie voornaamste reden te gaan solliciteren voor bestuur?
Willem: CV
Esther: PhalanX-traditie hooghouden
Margriet: aan de man komen

Als je een andere rol in het bestuur had moeten vervullen, wat zou deze zijn?
Marco: ik denk praeses, omdat ik dan een persoonlijke secretaresse heb. Dat heb ik nodig en zou ik heel fijn vinden.
Margriet: ik zou wel graag quaestor willen worden, want dan kunnen we naar Dubai met gala en tijdens Sine regno naar Miami. Dan bepaal ik gewoon dat dat kan, verder zou ik de mensazaal geluidsvriendelijker maken, Huize Hoogh wegdoen en daar een dakterras bouwen.

Aangezien jullie bestuur een aardig single bestuur wordt: wie zou zich het eerste voor first dates opgeven?
Na vingerwijzen werd door de meerderheid besloten dat dit Marco was.
Marco: dan bestel ik een beerenburg bij die barman, Victor heet ‘ie volgens mij. Mooie vent is dat.

Welke kleur haar heb jij?
Etty: blond, en rood als het me uitkomt. Ik vind mezelf wel rossig, maar dat vind ik niet zo mooi, dus zeg ik gewoon dat ik blond ben. Op babyfoto’s was al mijn haar blond, behalve een rood matje in mijn nek.

Nou, dit was leuk zeg. Weet u weer wat meer over uw f.t. bestuur. Doe er uw voordeel mee!

 

Geschreven door: Simon van Putten


Vrouwen moeten gedurende uw samenkomst zwijgen en ondergeschikt blijven
20jun

Vrouwen moeten gedurende uw samenkomst zwijgen en ondergeschikt blijven

Wat doen de leeuwinnen het goed he? Twee weken geleden wonnen ze met 1-0 van Nieuw-Zeeland en vorige week vrijdag speelden ze 3-1 tegen...

De tien geboden en regels uit de Bijbel
13jun

De tien geboden en regels uit de Bijbel

Het collegejaar loopt dan eindelijk teneinde. Als dit artikel online staat heb ik mijn laatste tentamen al weer achter de rug. Aan het...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren