Intro 19/20

Welkom op de voorpagina van Introcommissie Elysium!

Welkom eerstejaars!
Na een gezellig KMT weekje mogen jullie nu eindelijk echt kennis gaan maken met N.S.G. tijdens de introtijd. Dit zullen 3 epische weken worden waarin jij de vereniging nog beter mag gaan leren kennen. Door aanwezig te zijn tijdens de activiteiten in de introtijd zal je zien wat N.S.G. zoal te bieden heeft. Want naast de vele disputen zijn er ook jaarclubs, commissies, genootschappen, triades en noem maar op.

De introcommissie van dit jaar heet Elysium. Elysium is de plek waar de gelukzaligen mogen verblijven, een paradijs. Wij hopen dat jij N.S.G. ook op deze manier mag gaan ervaren tijdens de introtijd. Dus kom lekker vaak naar de sociëteit toe, wees lekker bij de activiteiten en meng je helemaal het mooie N.S.G.-leven. Er zullen tijdens deze weken veel verschillende activiteiten zijn.

Ook zullen we je de komende weken op de hoogte houden van alle belangrijke dingen en eventuele wijzigingen. Dit zullen we doen via de Whatsapp, Facebook en Instagram. Daarnaast kun je de commissie natuurlijk altijd aanschieten voor eventuele vragen of opmerkingen. Wij als N.S.G. heten jou van harte welkom, en zien er naar uit om jou te mogen leren kennen. Dus voel je vrij en stap lekker op mensen af om met ze te kletsen. Wij hopen dat de introtijd een mooie tijd voor jou mag zijn en dat ons mooie paradijs ook jouw paradijs mag gaan worden de komende tijd. Wees vooral lekker jezelf en geniet van de komende drie weken introtijd.

Wij als introcommissie hebben enorm veel zin in de komende weken en wensen jou heel veel succes met het leren kennen van onze paradijselijke vereniging!

LOGO_ELYSIUM.png

programma.png