Stadsdiner

Welkom op de Stadsdiner pagina!

Dit jaar bestaat onze prachtige vereniging 25 jaar, dat willen we graag vieren. Samen met de stad hebben we al 25 jaar mogen genieten van onze studententijd. Hierom willen we als Navigators graag wat terugdoen voor de stad door middel van een stadsdiner!

 Locatie: Vismarkt 

 Tijd: 18:00 - 21:30 

Op maandag 6 mei 2019 willen wij een groot diner organiseren op de Vismarkt in Groningen. Het idee is dat we een diner organiseren voor 750 man, met als doel dat men elkaar ontmoet en een fijne avond heeft. We willen hierbij verschillende doelgroepen uitnodigen die niet altijd makkelijk met elkaar in contact komen. Denk hierbij aan stadjers, studenten, mensen zonder vast inkomen en mensen met een bestuurlijke functie.

 Datum: 6 mei 

Tijdens het diner willen we graag dat onder andere de verschillende groepen Groningers de studenten van Navigators gaan ontmoeten. Daarom hopen we dat we op jullie kunnen rekenen. We zouden graag zien dat de leden zich mengen met de stadjers en ze zo op deze laagdrempelige manier leren kennen. We dromen dat iedereen zich welkom voelt en gezien wordt.

Komt u ook?

Komt u ook? U kunt zich inschrijven via de instantie waar u de uitnodiging heeft ontvangen. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, dan bent u zeker ook welkom! U kunt zich ook inschrijven via deze website. Rechtboven kunt u klikken op de knop inschrijven, hierbij kunt u klikken op 'stadsdiner' waar u vervolgens de knop 'extern' kunt gebruiken. Wij zien u graag maandagavond 6 mei bij het gratis diner op de Vismarkt.

​ 


AH.png
Albert Heijn Korenbeurs
Capricio_1.jpg
Carpricio
Logo.png
Louis XV
202.png
logo_hettema.png
Hettema verhuur
Heineken00_logo_250.png
Heineken 0.0
logo_zwarteschaap.png
Het zwarte Schaap
xlogo_Pizzeria_Italia_CMYK-286x300.jpg.pagespeed.ic.DuFhwFnfl5.jpg
Pizaria Italia
cantina-logo-nep.png
Catina mexicana