PR-commissie

PR-commissie

PromoCie wordt PR-commissie. De leden van deze commissie helpen de Externus om de social media levend te houden, denken samen na over nieuwe content en richten zich op de promotie van N.S.G. 

Daarnaast houd de commissie zich bezig met het bedenken van nieuwe promotiemateriaal. Denk aan; beeldmateriaal, posters, gadgets, kleding, goodiebags, promotiemateriaal voor op scholen.

Deze commissie zal zich ook bezig houden met de kledinglijn van N.S.G. De KledingCie komt dus te vervallen. De PR-commissie zal ook nadenken over beeldmateriaal. Dus hoe verzamelen we beeldmateriaal van/over N.S.G. die gebruikt kan worden voor promotie, filmpjes, social media. Er zal geen FotoCie meer zijn, we hebben ervaren dat leden andere leden benaderen waarvan ze weten dat ze dat kunnen. De PR-commissie kan dus ook leden gaan benaderen voor het maken van foto’s op bijvoorbeeld een N.S.G.-activiteit of in de KEI-week.


GrafiCie

GrafiCie blijft bestaan, maar dit valt niet meer onder de PromoCie. Dit is een belangrijke commissie voor de vereniging. De GrafiCie ontwerpt namelijk alle promotiemateriaal, denk aan; posters, flyers, jaarkalenders, logo’s etc. Deze commissie zal veel samenwerken met de PR-commissie. Ze zouden bijvoorbeeld kunnen helpen bij het vormgeven van de sociale media posts. 

Belangrijk is dat hier weer nieuwe leden in komen die grafisch kunnen vormgeven en een voorzitter die alle aanvragen binnen ziet komen en ervoor zorgt dat er iemand is die de aanvraag behandelt.
Ben jij goed met Adobe programma’s? Ben jij creatief? Vind je het leuk om posters, boekjes en logo’s te maken? Dan is de GrafiCie iets voor jou. Leden die dit kunnen is schaars, dus mocht je twijfelen dan zouden wij zeker gebruik willen maken van jouw talenten.


Vaardigheden: Enthousiast, hart voor de Vereniging, creatief, ruimdenkend, assertief 
Duur: sept '20 - sept '21
Gezocht: Enthousiaste leden die graag willen meewerken aan de promotie binnen en buiten N.S.G.

Contact: pr@nsgroningen.nl


PR-commissie

Er zitten geen leden in deze groep