Lustrum

lustrum-logo.png

Welkom op de lustrumpagina! Navigators Studentenvereniging Groningen duikt dit jaar het diepe in! We zullen de komende tijd terugkijken op 25 mooie jaren. In deze afgelopen 25 jaar heeft N.S.G. zich enorm ontwikkeld en zijn we op persoonlijk en geestelijk vlak gegroeid. We willen deze groei doorzetten door met z'n allen overboord te gaan en alles achter ons te laten. We gaan op zoek naar het onbekende. U bent allen hiervoor uitgenodigd.

Thema

Het thema van het lustrumjaar is: ‘Overboord, een duik in het diepe’

Het idee achter dit thema is dat N.S.G. een vereniging is die haar leden veel te bieden heeft. Ons verenigingsleven is niet alleen gebaseerd op vriendschappen, maar ook op hetgeen wij met elkaar ook mogen delen: ons geloof. Door de diepgang die dit deel aan onze studententijd geeft willen wij graag daar onze focus opleggen tijdens het lustrumjaar. Ons thema is daar dan ook op gebaseerd. Die diepgang zien wij onder andere terug in kring, de geestelijke avonden met dispuut, de P&W’s, de (V)RAUW-momenten.Dit is wat wij ergwaardevol vinden aan N.S.G. en wat ons onderscheidt van andere verenigingen.

Daarnaast willen we met het thema de afgelopen jaren achter ons laten door ‘overboord’ te springen met elkaar. Het lustrum induiken als vereniging. Hier zouden we graag zien dat de scheiding van disputen niet altijd sterk aanwezig is, maar dat we ook met elkaar, los van disputen, vereniging kunnen zijn, ‘een duik in het diepe’.

Lustrum Webshop

Vanaf NU is het mogelijk om u in te schrijven voor de lustrumgadgets! In dit bericht wil ik u graag nog wijzen op belangrijke zaken met betrekking tot de aankoop van de gadgets:

  • Als u de site betreedt, ziet u alle gadgets onder het kopje 'Lustrum' en dan webshop. U kunt dan de gadget(s) die u graag wilt aanschaffen in het winkelmandje plaatsen en vervolgens afrekenen. 
  • Spaarplanhouders van 20€ en 30€  opgelet: u kunt bij het bestellen kiezen voor 'Spaarplanhouder' of 'Normaal betalen'. Activiteiten in de lustrumweken kunnen ook nog met het spaarplan betaald worden. Mensen met een spaarplan van €10 kunnen hier niet mee betalen.
  • Er zijn ook twee pakketten samengesteld welke u kunt aanschaffen met meer dan 5% korting!
  • We werken met inschrijvingen zodat we niet verlies draaien door een restvoorraad. Bij de meeste gadgets is het zo dat we pas vanaf een minimum aantal kunnen inkopen. Mocht het zover komen dat we hier niet aan kunnen komen, dan krijgt u gewoon het geld terug. Hier gaan we overigens niet vanuit, dus laat dit u koopgedrag niet beïnvloeden!
  • De inschrijvingen zijn geopend vanaf vrijdag 25 januari t/m dinsdag 5 februari!

Sla snel u slag en vier het lustrum optimaal met alle lustrumgadgets! Voor vragen kunt u altijd mailen/appen.

Naar de webshop!