Lustrum

lustrum-logo.png

Welkom op de lustrumpagina! Navigators Studentenvereniging Groningen duikt dit jaar het diepe in! We zullen de komende tijd terugkijken op 25 mooie jaren. In deze afgelopen 25 jaar heeft N.S.G. zich enorm ontwikkeld en zijn we op persoonlijk en geestelijk vlak gegroeid. We willen deze groei doorzetten door met z'n allen overboord te gaan en alles achter ons te laten. We gaan op zoek naar het onbekende. U bent allen hiervoor uitgenodigd.

Thema

Het thema van het lustrumjaar is: ‘Overboord, een duik in het diepe’

Het idee achter dit thema is dat N.S.G. een vereniging is die haar leden veel te bieden heeft. Ons verenigingsleven is niet alleen gebaseerd op vriendschappen, maar ook op hetgeen wij met elkaar ook mogen delen: ons geloof. Door de diepgang die dit deel aan onze studententijd geeft willen wij graag daar onze focus opleggen tijdens het lustrumjaar. Ons thema is daar dan ook op gebaseerd. Die diepgang zien wij onder andere terug in kring, de geestelijke avonden met dispuut, de P&W’s, de (V)RAUW-momenten.Dit is wat wij ergwaardevol vinden aan N.S.G. en wat ons onderscheidt van andere verenigingen.

Daarnaast willen we met het thema de afgelopen jaren achter ons laten door ‘overboord’ te springen met elkaar. Het lustrum induiken als vereniging. Hier zouden we graag zien dat de scheiding van disputen niet altijd sterk aanwezig is, maar dat we ook met elkaar, los van disputen, vereniging kunnen zijn, ‘een duik in het diepe’.

Media