Over N.S.G.

Navigators Studentenvereniging Groningen (N.S.G.) is met 370 leden de grootste christelijke studentenvereniging van Groningen! Sinds enkele jaren is N.S.G gevestigd in onze sociëteit 'Domus Veritatis' aan de Hardewikerstraat 7, het prachtige monumentale pand midden in het hart van de stad. Letterlijk en figuurlijk. We ontdekken samen hoe we als christenen in het hart van het Groningse studentenleven kunnen staan.

In de vereniging staat onze missie 'Christus kennen en Hem bekendmaken' centraal. Bij N.S.G. maak je vrienden voor het leven. Naast borrels, feesten en verenigingsweekenden gaan we op tweewekelijkse bijbelkringen samen opzoek naar verdieping in geloof en tijdens je studententijd. N.S.G. is niet gebonden aan een bepaald kerkgenootschap, waardoor er een grote verscheidenheid is van vele verschillende (kerkelijke) achtergronden van leden.  

Geloof jij in je studententijd? 

​Lees meer

Sfeer proeven?

Wil je een keer sfeer komen proeven bij één van de activiteiten of wil je meer informatie over hoe het lidmaatschap bij N.S.G. eruit ziet? We hebben 30 april een open kring avond! Meld je hier aan en wees welkom! Voor vragen: stuur een mail naar de Abactis via abactis@nsgroningen.nl.​​​​​​​415.png
27.png
22_disputen.png

Onze sponsoren