Over N.S.G.

Navigators Studentenvereniging Groningen (N.S.G.) is met 470 leden de grootste christelijke studentenvereniging van Groningen! Sinds enkele jaren is N.S.G gevestigd in onze sociëteit 'Domus Veritatis' aan de Hardewikerstraat 7, het prachtige monumentale pand midden in het hart van de stad. Letterlijk en figuurlijk. We ontdekken samen hoe we als christenen in het hart van het Groningse studentenleven kunnen staan.

In de vereniging staat onze missie 'Christus kennen en Hem bekendmaken' centraal. Bij N.S.G. maak je vrienden voor het leven. Naast borrels, feesten en verenigingsweekenden gaan we op tweewekelijkse bijbelkringen samen opzoek naar verdieping in geloof en tijdens je studententijd. N.S.G. is niet gebonden aan een bepaald kerkgenootschap, waardoor er een grote verscheidenheid is van vele verschillende (kerkelijke) achtergronden van leden.  

Geloof jij in je studententijd? 

​Lees meer

Interesse? 

Dit verenigingsjaar stemmen wij onze activiteiten af op de coronamaatregelen vanuit het kabinet. Wil je een keer sfeer komen proeven bij één van de activiteiten of wil je meer informatie over hoe het lidmaatschap bij N.S.G. eruit ziet? Stuur een mailtje naar de Abactis via abactis@nsgroningen.nl.

Nieuws

Navigators Studentenvereniging Groningen (N.S.G.) organiseert op maandag 9 mei een groot en gratis diner voor 800 mensen op de Vismarkt. Het zal een avond zijn waar mensen samen kunnen dineren aan lange tafels en met elkaar in gesprek kunnen gaan. N.S.G. nodigt hierbij verschillende doelgroepen uit, welke normaliter niet vaak met elkaar in contact komen. Lees hier het persbericht.LEDEN.png
LEDEN_5.jpg
LEDEN_3.jpg

Onze sponsoren