Vereniging

Vereniging

Bij Navigators Studentenvereniging Groningen (N.S.G.) heerst een goede balans tussen studentikoziteit en de diepgang in het christelijk geloof. N.S.G. handelt onder het motto ‘Christus kennen en Hem bekend maken’. Onder andere tijdens de tweewekelijkse kring bouw je aan je persoonlijke relatie met God. Daarnaast is er iedere dinsdagavond een verenigingsactiviteit met aansluitend een borrel in onze Sociëteit de Domus Veritatis, waarbij ook gasten altijd van harte welkom zijn. Naast de vaste verenigingsavond vinden er regelmatig andere activiteiten plaats zoals feesten, borrels, Praise & Worships, sportevenementen en het jaarlijkse gala. Navigators Groningen is onderdeel van het landelijk verband 'NSV'. Natuurlijk is N.S.G. van de partij bij de activiteiten die vanuit het landelijke verband worden georganiseerd, zoals het Songfestival, de sportdag en het Focusweekend. 

Dispuut

Als lid van N.S.G. word je tevens lid van een dispuut, waarbij je onderdeel bent van een vaste groep van ongeveer twintig studenten. De basisactiviteit van elk dispuut is de tweewekelijkse kring. Daarnaast vinden er ook activiteiten als dispuutavonden, -weekenden en spontane activiteiten die het dispuut zelf organiseert plaats. Een dispuut is een van de plekken binnen N.S.G. om vriendschappen op te bouwen. Ook kun je er als lid voor kiezen om actief te worden binnen een van de vele commissies die de vereniging rijk is.

Nieuwsgierig? 

Wil je een keer sfeer komen proeven bij één van de activiteiten of wil je meer informatie over hoe het lidmaatschap bij N.S.G. eruit ziet? Stuur een mailtje naar de Abactis via abactis@nsgroningen.nl!

Onze sponsoren