Wat is N.S.G.?

Inschrijven lidmaatschap N.S.G.

Navigators Studentenvereniging Groningen is met zo'n 450 leden de grootste christelijke studentenvereniging van Groningen en één van de grootsten van Nederland! Wij zijn interkerkelijk en staan voor de combinatie van bier en Bijbel. Samen zoeken wij verdieping in ons geloof en genieten we van een actief studentenleven.

Gedurende het jaar ontmoeten we elkaar onder andere tijdens de vele borrels, feesten, praise&worships, lezingen, sporttoernooien, commissievergaderingen, dispuutsactiviteiten en ALV’s. Lid zijn van N.S.G. betekent lid zijn van één van de 22 disputen. Disputen zijn verticale verbanden waarbij je met andere eerstejaars lid wordt. Door de verscheidenheid aan disputen is er voor iedereen plek en ontstaan er hechte vriendschappen! Binnen disputen worden bijbelkringen gevormd waar in een kleine groep diverse onderwerpen worden behandeld met betrekking tot het christelijk geloof.

Iedere dinsdagavond is er een verenigingsactiviteit met aansluitend een borrel. Woensdag kun je aanschuiven bij onze mensa waar je kan genieten van een twee- of driegangendiner voor een kleine prijs. Op donderdag bieden we ’s middags heerlijke baristakoffie aan en ’s avonds kun je langskomen voor onbeperkt patat voor slechts één euro. Op donderdagavond zijn daarnaast facultatieve avonden en dispuutsavonden. De hele week door zijn leden en niet-leden van harte welkom in onze sociëteit aan de Hardewikerstraat om te studeren, samen te eten, te vergaderen en te ontspannen.


Kom tijdens de KEI-week langs in onze prachtige sociëteit en schrijf je in! Hieronder vind je de activiteiten die je kunt bijwonen tijdens de KEI-week. Wees welkom en maak kennis met de vereniging!

Ben je enthousiast geworden voor het lidmaatschap bij N.S.G.? Kom dan langs om je in te schrijven op onze sociëteit aan de Hardewikerstraat 7 te Groningen! Alleen op de sociëteit kun je je inschrijven. Ben je niet in de gelegenheid om je tijdens de KEI-week in te schrijven? Neem dan even contact met ons op via abactis@nsgroningen.nl.

Inschrijven kan enkel op de sociëteit!

Kan je niet meer langskomen? Bel dan even naar 06-11567594 om te kijken naar de mogelijkheden.

programma_kei.jpeg
Kom langs op onze sociëteit tijdens de KEI-week!