Wat is N.S.G.?

Navigators Studentenvereniging Groningen is met zo'n 450 leden de grootste christelijke studentenvereniging van Groningen en één van de grootsten van Nederland! Wij zijn interkerkelijk en staan voor de combinatie van bier en Bijbel. Samen zoeken wij verdieping in ons geloof en genieten we van een actief studentenleven.

Gedurende het jaar ontmoeten we elkaar onder andere tijdens de vele borrels, feesten, praise&worships, lezingen, sporttoernooien, commissievergaderingen, dispuutsactiviteiten en ALV’s. Lid zijn van N.S.G. betekent lid zijn van één van de 22 disputen. Disputen zijn verticale verbanden waarbij je met andere eerstejaars lid wordt. Door de verscheidenheid aan disputen is er voor iedereen plek en ontstaan er hechte vriendschappen! Binnen disputen worden bijbelkringen gevormd waar in een kleine groep diverse onderwerpen worden behandeld met betrekking tot het christelijk geloof.

Iedere dinsdagavond is er een verenigingsactiviteit met aansluitend een borrel. Woensdag kun je aanschuiven bij onze mensa waar je kan genieten van een twee- of driegangendiner voor een kleine prijs. Op donderdag bieden we ’s middags heerlijke baristakoffie aan en ’s avonds kun je langskomen voor onbeperkt patat voor slechts één euro. Op donderdagavond zijn daarnaast facultatieve avonden en dispuutsavonden. De hele week door zijn leden en niet-leden van harte welkom in onze sociëteit aan de Hardewikerstraat om te studeren, samen te eten, te vergaderen en te ontspannen.

Door de corona crisis ziet het studentenleven er natuurlijk anders uit dan hoe wij het als vereniging gewend zijn. Wij zijn als vereniging via digitale kanalen bezig om toch betrokken te blijven met elkaar en zijn we aan het nadenken hoe we onze prachtige vereniging kunnen laten zien aan de toekomstige leden. Onze Redaccie schrijft voor jullie elke maand een blog die hier te lezen is

Nu de KEI-week definitief niet door gaat, zijn we druk bezig om alternatieven te bedenken om mensen in aanraking te laten komen met onze vereniging en uiteindelijk lid te laten worden.

We zijn actief op onze instagram: navigators_groningen. Wil je dus meer zien en weten van N.S.G., dan is het zeker de moeite waard om deze instagrampagina te gaan volgen! Daarnaast raden we je aan om het formulier van de voorinschrijving in te vullen. Met deze voorinschrijving kun je je gegevens achterlaten zodat wij je kunnen bellen of je nog steeds geïnteresseerd bent en op welke wijze je lid kan worden. 


Wil je lid worden en je bent bang dat het door het COVID-19 niet kan. Geen zorgen! Je kan gewoon lid bij deze prachtig vereniging worden! Schrijf je in bij de  voorinschrijvingen om op de hoogte te blijven.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via abactis@nsgroningen.nl, je kan ook onze blogs lezen!

Klik hier om in te schrijven

Knop1.png