Wat is N.S.G.?

Navigators Studentenvereniging Groningen is met zo'n 450 leden de grootste christelijke studentenvereniging van Groningen en één van de grootsten van Nederland! Wij zijn interkerkelijk en samen zoeken wij verdieping in ons geloof en genieten we van een actief studentenleven.

Gedurende het jaar ontmoeten we elkaar onder andere tijdens de vele borrels, feesten, praise&worships, lezingen, sporttoernooien, commissievergaderingen, dispuutsactiviteiten en ALV’s. Lid zijn van N.S.G. betekent lid zijn van één van de 22 disputen. Disputen zijn verticale verbanden waarbij je met andere eerstejaars lid wordt. Door de verscheidenheid aan disputen is er voor iedereen plek en ontstaan er hechte vriendschappen! Binnen disputen worden bijbelkringen gevormd waar in een kleine groep diverse onderwerpen worden behandeld met betrekking tot het christelijk geloof.

Iedere dinsdagavond is er een verenigingsactiviteit met aansluitend een borrel. Woensdag kun je aanschuiven bij onze mensa waar je kan genieten van een twee- of driegangendiner voor een kleine prijs. Op donderdag bieden we ’s middags heerlijke baristakoffie aan en ’s avonds kun je langskomen voor onbeperkt patat voor slechts één euro. Op donderdagavond zijn daarnaast facultatieve avonden en dispuutsavonden. De hele week door zijn leden en niet-leden van harte welkom in onze sociëteit aan de Hardewikerstraat om te studeren, samen te eten, te vergaderen en te ontspannen.

Door de corona crisis ziet het studentenleven er natuurlijk anders uit dan hoe wij het als vereniging gewend zijn. Wij zijn als vereniging via digitale kanalen bezig om toch betrokken te blijven met elkaar en zijn we aan het nadenken hoe we onze prachtige vereniging kunnen laten zien aan de toekomstige leden. Onze Redaccie schrijft voor jullie elke maand een blog die hier te lezen is


In de week van 10 t/m 14 augustus vindt de KEI-week plaats in Groningen. Als je de KEI-week gaat lopen, kun je je sowieso inschrijven om een rondleiding te krijgen. Maar naast deze algemene KEI planning, heeft N.S.G. ook haar eigen activiteiten tijdens deze week. Tijdens deze activiteiten kun je ook bijvoorbeeld ook een rondleiding krijgen door onze Sociëteit en kun je  N.S.G.-leden spreken en alle vragen stellen die je hebt! Hiernaast is het programma zichtbaar van de KEI-week


Door Corona is het de bedoeling dat je voor elke activiteit die je wilt bijwonen je gaat inschrijven. Via deze link kom je op de inschrijfpagina. Het is van belang dat je voor elke activiteit je gaat inschrijven, dus stel: je wilt eerst gezellig met ons mee eten, daarna ga je de bierproeverij bijwonen en vervolgens met ons borrelen, dan is het de bedoeling dat je jezelf voor alle drie de activiteiten inschrijft! Op deze manier kunnen we namelijk goed in de gaten houden hoeveel mensen in ons pand zullen zijn tijdens de activiteiten, en kunnen we ons aan de corona maatregelen houden! Wees op tijd erbij met het inschrijven, omdat er wel een limiet is aan het aantal personen per activiteit, en het zou natuurlijk ontzettend jammer zijn als je te laat bent en je niet aan bepaalde activiteiten kan meedoen!

Wanneer er dingen veranderen hou dan de social media in de gaten, want via die kanalen zullen we je dan op de hoogte houden van alle nieuwe
ontwikkelingen!


We zijn actief op onze instagram: navigators_groningen. Wil je dus meer zien en weten van N.S.G., dan is het zeker de moeite waard om deze instagrampagina te gaan volgen! Daarnaast raden we je aan om het formulier van de voorinschrijving in te vullen. Met deze voorinschrijving kun je je gegevens achterlaten zodat wij je kunnen bellen of je nog steeds geïnteresseerd bent en op welke wijze je lid kan worden. 


Wil je lid worden en je bent bang dat het door het COVID-19 niet kan. Geen zorgen! Je kan gewoon lid bij deze prachtig vereniging worden! Schrijf je in bij de  voorinschrijvingen om op de hoogte te blijven.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via abactis@nsgroningen.nl, je kan ook onze blogs lezen!

Klik hier om in te schrijven

Knop1.png

KEI-week programma 

WhatsApp_Image_2020-07-13_at_11.50.13.jpeg
N.S.G. KEI-week programma 2020