Wat is N.S.G.?

Voorinschrijven

Navigators Studentenvereniging Groningen is met zo'n 500 leden de grootste christelijke studentenvereniging van Groningen en één van de grootsten van Nederland! Wij zijn interkerkelijk en staan voor de combinatie van bier en Bijbel. Samen zoeken wij verdieping in ons geloof en genieten we van een actief studentenleven.

Gedurende het jaar ontmoeten we elkaar onder andere tijdens de vele borrels, feesten, praise&worships, lezingen, sporttoernooien, commissievergaderingen, dispuutsactiviteiten en ALV’s. Lid zijn van N.S.G. betekent lid zijn van één van de 22 disputen. Disputen zijn verticale verbanden waarbij je met andere eerstejaars lid wordt. Door de verscheidenheid aan disputen is er voor iedereen plek en ontstaan er hechte vriendschappen! Binnen disputen worden bijbelkringen gevormd waar in een kleine groep diverse onderwerpen worden behandeld met betrekking tot het christelijk geloof.

Iedere dinsdagavond is er een verenigingsactiviteit met aansluitend een borrel. Woensdag kun je aanschuiven bij onze mensa waar je kan genieten van een twee- of driegangendiner voor een kleine prijs. Op donderdag bieden we ’s middags heerlijke baristakoffie aan en ’s avonds kun je langskomen voor onbeperkt patat voor slechts één euro. Op donderdagavond zijn daarnaast facultatieve avonden en dispuutsavonden. De hele week door zijn leden en niet-leden van harte welkom in onze sociëteit aan de Hardewikerstraat om te studeren, samen te eten, te vergaderen en te ontspannen.


Kom langs in onze prachtige sociëteit en schrijf je in!


Alleen tijdens de KEI-week kun je je inschrijven als lid van Navigators Studentenvereniging Groningen. Mocht je niet zo lang kunnen wachten, kun je je via de onderstaande button voorinschrijven. We bellen je dan even tijdens de KEI-week!Travel_the_World_in_Style_2.jpg