Sociëteit

Domus Veritatis

Sinds 2014 huist N.S.G. zich aan de Hardewikerstraat 7. De Domus Veritatis (Huis van de Waarheid) is een ontmoetingsplek voor leden, een werkplek voor bestuur en commissies en het toneel van menig verenigingsactiviteit.

Een Sociëteit is erg belangrijk voor de cultuur binnen een studentenvereniging en vormt een tweede thuis voor de leden. De Domus Veritatis werd geopend op 13 oktober 2009 en is niet meer weg te denken uit het rijke verenigingsleven van N.S.G. sindsdien.

De locatie van de Domus Veritatis wijzigde in collegejaar 2014/2015, toen de Hereweg 1 verlaten werd en een onderkomen werd gevonden aan de Hardewikerstraat 7.

Openingstijden

Vaste openingstijden zijn;

Dinsdagavond vanaf 22:30 – Borrel
Woensdagavond van 18:00 tot 20:00 – Mensa
Donderdag van 14:00 tot 19:00 – Koffiemoment en Patatwacht

Openingstijden kunnen afwijken. Bekijk de homepage of er geen andere activiteiten gepland staan.

Daarnaast is de Sociëteit van maandag tot vrijdag open van 10.00-17.00u om te studeren, koffie te drinken, te klaverjassen, te chillen etc.

Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven!

Beheer & Verhuur

De Sociëteit is eigendom van Stichting Huisvesting N.S.G. Het bestuur van deze Stichting bestaat uit oud-leden met relevante kennis (o.a. juridische zaken, financiën, bouwkunde) en de Herus van het bestuur van N.S.G. Het dagelijks bestuur en beheer van de sociëteit is in handen van de Sociëteitscommissie. Zij beheren het pand, faciliteren de activiteiten en zijn bij noodgevallen het aanspreekpunt. Voor meer informatie over de Sociëteitscommissie en haar leden klikt u hier.

Onze Sociëteit is ook zeer geschikt voor het geven van feesten, diners, borrels of andere groepsactiviteiten. Voor verhuurmogelijkheden kunt u contact opnemen met de Sociëteitscommissie: soccie@nsgroningen.nl

Contactgegevens

Domus Veritatis
Hardewikerstraat 7
9712 GR Groningen


Telefoon Sociëteit: 06-11567594
Email Sociëteitscommissie: soccie@nsgroningen.nl