Sociëteit

Domus Veritatis

Sinds 2014 huist N.S.G. zich aan de Hardewikerstraat 7. De Domus Veritatis (Huis van de Waarheid) is een ontmoetingsplek voor leden, een werkplek voor bestuur en commissies en het toneel van menig verenigingsactiviteit.

Een Sociëteit is erg belangrijk voor de cultuur binnen een studentenvereniging en vormt een tweede thuis voor de leden. De Domus Veritatis werd geopend op 13 oktober 2009 en is niet meer weg te denken uit het rijke verenigingsleven van N.S.G. sindsdien.

De locatie van de Domus Veritatis wijzigde in collegejaar 2014/2015, toen de Hereweg 1 verlaten werd en een onderkomen werd gevonden aan de Hardewikerstraat 7.

Openingstijden

De vaste openingstijden van de Sociëteit zijn als volgt:

  • Dinsdag: vanaf 22:30 
  • Woensdag: 18:00-21:00 
  • Donderdag: 14:00-19:00 
  • Doordeweeks: 10:00-17:00 

Beheer & Verhuur

De Sociëteit is eigendom van Stichting Huisvesting N.S.G. Het bestuur van deze Stichting bestaat uit oud-leden met relevante kennis (o.a. juridische zaken, financiën, bouwkunde) en de Herus van het bestuur van N.S.G. Het dagelijks bestuur en beheer van de sociëteit is in handen van het Sociëteitsbestuur en de Sociëteitscommissie. Zij beheren het pand, faciliteren de activiteiten en zijn bij noodgevallen het aanspreekpunt. 

Onze Sociëteit is ook zeer geschikt voor het geven van feesten, diners, borrels of andere groepsactiviteiten. Voor verhuurmogelijkheden kunt u contact opnemen met het Sociëteitsbestuur: secretaris@nsgroningen.nl


Contactgegevens

Domus Veritatis
Hardewikerstraat 7
9712 GR Groningen

Telefoon Sociëteit: 06-13052603
Email Sociëteitsbestuur: 
secretaris@nsgroningen.nl

Onze sponsoren