Stadsdiner

Over dit evenement

Categorie
Lustrum 2018 - 2019
Organisator
Lustrumdinercommissie
Datum en tijd
6 mei 2019 17:00 - 22:00
Locatie
Vismarkt

Stadsdiner

INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Heeft u een persoonlijke uitnodiging van ons gekregen (gemeenteraad, College van Bestuur van de RUG of Hanzehogeschool, studentbestuurders)? Dan kunt u mailen naar stadsdiner@nsgroningen.nl voor uw aanmelding, vermeld hierbij met hoeveel personen u aanwezig bent. 

Dit jaar bestaat onze prachtige vereniging 25 jaar, dat willen we graag vieren. Samen met de stad hebben we al 25 jaar mogen genieten van onze studententijd. Hierom willen we als Navigators graag wat terugdoen voor de stad door middel van een stadsdiner!


Op maandag 6 mei 2019 willen wij een groot diner organiseren op de Vismarkt in Groningen. Het idee is dat we een diner organiseren voor 750 man, met als doel dat men elkaar ontmoet en een fijne avond heeft. We willen hierbij verschillende doelgroepen uitnodigen die niet altijd makkelijk met elkaar in contact komen. Denk hierbij aan stadjers, studenten, mensen zonder vast inkomen en mensen met een bestuurlijke functie.


Tijdens het diner willen we graag dat onder andere de verschillende groepen Groningers de studenten van Navigators gaan ontmoeten. Daarom hopen we dat we op jullie kunnen rekenen. We zouden graag zien dat de leden zich mengen met de stadjers en ze zo op deze laagdrempelige manier leren kennen. We dromen dat iedereen zich welkom voelt en gezien wordt.

 

 

Onze sponsoren