De leukste christelijke dating apps

De leukste christelijke dating apps 

Wanneer je als christelijke single een serieuze partner zoekt ben je heus niet alleen aangewezen op de geloofsgemeenschap in je eigen omgeving. Ook als gelovige vrijgezel kun je tegenwoordig namelijk prima daten via internet, bijvoorbeeld met een christelijke dating app op je mobiele telefoon. Zo maak je ook heel makkelijk kennis met gelijkgestemde mannen of vrouwen die wat verder weg wonen. Hier lees je wat de meest effectieve en ook gewoon leukste christelijke dating apps zijn van dit moment.

 

1. Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou heeft als een van de weinige christelijke datingsites ook een eigen handige app ontwikkeld waarmee je dus heel eenvoudig via de mobiele telefoon kunt daten met andere serieuze singles. Je kunt de app gebruiken om nieuwe vrienden te maken maar natuurlijk ook om de partner van je dromen te ontmoeten. Het aantal leden is helaas nog wat beperkt maar je kunt er wel zeker van zijn dat iedereen die lid is ook echt actief op zoek is naar gelijkgestemde mensen. Je profiteert optimaal van mobiele dating met deze handige app, zo krijg je bijvoorbeeld meteen een pushmelding op je telefoon wanneer je een nieuwe match of een persoonlijk berichtje hebt ontvangen. De app is beschikbaar voor zowel Android telefoons als iPhones.

 

2. Ohallo

De christelijke dating app Ohallo richt zich net als Opzoeknaarjou specifiek op christelijke singles uit Nederland die op zoek zijn naar een serieuze partner. Ook deze app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Het gaat bij Ohallo echt puur en alleen om mobiel daten via een app en er is dus geen aparte datingsite beschikbaar. Je krijgt er in tegenstelling tot bijvoorbeeld apps als Tinder een heel uitgebreid datingprofiel, waarop je niet alleen jezelf maar ook je christelijke identiteit optimaal kunt uiten. Daardoor krijg je ook eerder een goed beeld van de andere singles. Ohallo werkt verder wel heel eenvoudig. Je kunt profielen die je leuk vindt namelijk heel makkelijk liken. Zodra je een wederzijdse like hebt wordt er een match tot stand gebracht zodat je ook direct met elkaar kunt chatten.

 

3. Lexa

Alhoewel Lexa natuurlijk geen datingsite is speciaal voor christelijke vrijgezellen heeft dit populaire datingplatform wel twee grote voordelen die het toch geschikt maken voor gelovige singles. Ten eerste is dat juist diezelfde populariteit, waardoor je hier ook heel veel christelijke mensen tegenkomt. Die vind je makkelijk en snel met de zoekmachine door te filteren op geloofsovertuiging. Daarnaast beschikt Lexa over een van de meest uitgebreide en gewaardeerde dating apps van Nederland. Een van de weinige nadelen aan deze dating app is dat je zelf een selectie moet maken uit mensen voor wie hun geloof net zo belangrijk is als voor jou. Ook kom je er helaas wat sneller in contact met mensen die het daten allemaal wat minder serieus nemen dan jij.

 

Christelijke dating platformen met een geschikte mobiele site

Tot slot is het ook goed om nog even een aantal christelijke datingsites te noemen die niet over een eigen app beschikken, maar die wel een site hebben die perfect werkt op je smartphone. Die sites zijn namelijk wel vaak prima berekend op mobiel gebruik doordat pagina's en teksten perfect mee schalen als het scherm kleiner wordt. De volgende christelijke datingsites werken ook uitstekend binnen je mobiele browser:

  • Funky Fish – In 2019 werd deze Nederlandse christelijke datingsite nog verkozen tot beste datingsite van het jaar.
  • SamenChristen – Singles worden bij SamenChristen aan elkaar gekoppeld op basis van Bijbelse waarden en normen.
  • ChristianCupid – Een internationale datingsite voor christelijke vrijgezellen die een huwelijkspartner zoeken.

 

Conclusie 

Ook voor christelijke singles die heel specifiek met andere gelovige singles in contact willen komen zijn er inmiddels aardig wat prima opties voor mobiele dating apps. Wil je alle ins en outs van deze apps weten en ook nog enkele aanvullende suggesties voor andere apps opdoen? Neem dan een kijkje bij dit overzicht met de beste christelijke dating apps voor Nederlandse singles.


5 tips om Groningen te ontdekken!
26mei

5 tips om Groningen te ontdekken!

  In de maanden rond augustus stroomt Groningen weer vol met eerstejaars studenten, dus ook onze mooie vereen krijgt weer een aantal...

Eindelijk rust?
27jun

Eindelijk rust?

Tentamens, stage, werk: drukte. Er zijn al mensen die momenteel vakantie hebben, en er zijn ook nog mensen die nog even moeten...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren