NSV festival

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Extern
Organisator
Diescommissie
Datum en tijd
14 mei 2022 13:00 - 22:00
Locatie
Stadslab Groningen

NSV festival

Heeft u ook wel eens gedroomd van een feestje met álle Navigatorsverenigingen in Nederland? En dat compleet met verschillende bekende artiesten? Dan wordt uw droom binnenkort werkelijkheid! Zaterdag 14 mei zal het allereerste Navigators festival plaatsvinden en u bent uitgenodigd! Bent u helaas geen lid meer? Ook alumni zijn van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En natuurlijk hoe toffere artiesten wij voor u kunnen laten optreden!

Het festival vindt plaats op 14 mei 2022 van 13:00 tot 22:00 bij Stadslab Groningen (Suikerlaan 15, Groningen) en is goed te bereiken vanaf centraal station! De hele dag zullen er artiesten voor u optreden en kunt u lekker dansen, een drankje doen of lekker chillen op het terrein (bij een van de foodtrucks). Het belooft een fantastische dag te worden die u niet wilt missen!

 

Uw laatste kans om een ticket te kopen is van vrijdag 6 mei 12.00u tot zaterdag 14 mei 21.00u!
Een ticket kost €25.50 en u kan max 5 tickets tegelijk kopen. Noteer per ticket de gegevens van de desbetreffende persoon.
Annuleren is niet mogelijk. Wees er snel bij want OP=OP!

 

Er is bij de inschrijving ook een mogelijkheid om te doneren aan Eurorelief , dit is een organisatie die in het vluchtelingenkamp op Lesbos werkzaam is. Jouw donatie wordt gebruikt om matrassen te kopen voor vluchtelingen in het kamp. Meer weten: assessor@nsutrecht.nl

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren